Showroom på Fyn

Nye gulve i Odense og på hele Fyn fra lokalt gulvfirma – eksperter i eksklusive trægulve

Dit gulv er ikke bare noget, du går på. Det er noget, du bruger næsten hvert vågent øjeblik. Hos Broadway Plankegulv forstår vi, at gulvet i dit hjem eller i din virksomhed er vigtigt. Et flot og eksklusivt gulv kan transformere et rum fuldstændigt.

Vi er stolte af at levere trægulve og plankegulve i den højeste kvalitet fra egen produktion. Takket være dygtige og meget erfarne håndværkere leverer vi smukke plankegulve af forskelligartede træsorter.

Uanset hvad du har brug for, kan du være sikker på, at vi leverer et færdigt produkt, der er fremstillet til at holde – også mange år frem i tiden.
For os er det vigtigste, at dine gulvdrømme og ønsker bliver opfyldt til fulde.

Vil du ringes op?

Besøg vores showroom med trægulve nær Odense
og få en gratis prøve med hjem på vores smukke gulve

Hos Broadway Plankegulv er vi glade for at kunne præsentere vores kunder for vores store udvalg af plankegulve og trægulve i vores showroom på Fyn (i Blommenslyst få kilometer fra Odense).

Her har vores kunder mulighed for personligt at se forskellige gulve lige såvel, som vi kan få en god snak om dit nye gulvprojekt. Vi leverer ikke massive trægulve, men i stedet et gulv med et tykt slidlag på hele 6 millimeter.

Uanset om du mangler nyt gulv til en lejlighed, et hus eller et større projekt i en virksomhed, er vi den rette gulvpartner for dig. Vi har også leveret gulve til projekter på over 1500 kvadratmeter.
Vores mål er, at du ender med et gulv, som du bliver glad for i mange år frem i tiden.

Personlig rådgivning til valg om nye gulve fra en gulvbutik tæt ved Odense

At vælge et nyt gulv til dit hjem eller din virksomhed kan være en vanskelig opgave. Der er nemlig mange ting, der skal tages stilling til ved valg af et nyt plankegulv, og der findes et hav af træsorter og muligheder.
Som en professionel gulvpartner vejleder og guider vi dig gerne gennem hele processen, og vi tilbyder altid nyttige samt værdifulde informationer i forhold til valg af et nyt plankegulv. Vi sørger desuden for, at de valgte trægulve passer præcis til dine behov og krav. Hvis gulvet skal kunne lægges på et gulv med gulvvarme, er det heller ikke noget problem.

Ønsker du en personlig rådgivning og gennemgang af dit gulvprojekt, er du velkommen til at besøge os i vores showroom i Blommenslyst nær Odense.
Hvis du har et projekt på Sjælland, kan du også kigge forbi gulvfirmaet i Søborg.

Få smukke, naturlige og autentiske trægulve med vores brede plankegulve

Intet giver et smukt trægulv som vores brede og lange planker. Med vores eksklusive plankegulve får du mulighed for at tage naturen med indenfor i dit hjem eller i din virksomhed.
Uanset om du vælger et mørkt trægulv eller et hvidt trægulv, vil det udstråle en følelse af både charme og varme i ethvert rum. Alle træsorter har deres helt eget unikke udtryk. Så ved blot at lægge disse gulve kan du tilføre et helt nyt look på ingen tid.

Gulvplanker hos Broadway Plankegulv er produceret med henblik på at respektere de råvarer, vi bruger. Det er nemlig vigtigt for os, at vores trægulve bevarer deres naturlige karakteristika.

Ask gulve og egetræsgulve i den fineste kvalitet

Uanset om du foretrækker askgulve eller egetræsgulve, er der noget for enhver smag til rådighed i vores udvalg. Alle vores gulvplanker har det til fælles, at de er eksklusive og i den fineste kvalitet.
Ask og eg er klart de mest klassiske og populære trægulve, men der findes også andre træsorter såsom valnød og herregårdsplank.
Hvad du vælger, er helt op til dig. Hvis du er overvældet af mulighederne, er du altid velkommen til at give os et kald for flere informationer.

 

Vil du høre mere?

Kom forbi vores gulvfirma nær Odense på Fyn og kig på nye gulve

Vi værdsætter personlig kontakt højt, og vil meget gerne vide mere om dine specifikke krav til et nyt trægulv.

Du ringer blot på tlf. 63 93 00 28, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at bestille en tid til at komme forbi vores showroom i Blommenslyst.

Derudover kan du også chatte med os, sende en mail eller udfylde vores kontaktformular.

Vi har kunder fra Odense, Svendborg, Blommenslyst, Assens, Middelfart, Nyborg og resten af Fyn.