Gulv­behandlinger

Gulvbehandlinger til netop dit gulv

Det er ikke ligemeget hvordan du behandler dit plankegulv, hvis det skal holde længe. Der kan dog være stor forskel på hvordan trægulve skal behandles, for at forblive modstandsdygtige over for væske og slitage. Når vi leverer dit nye plankegulv, fortæller vi altid om hvordan du bedst muligt kan beskytte gulvet, så det bliver ved med at være smukt og naturligt i årevis. Vi vejleder også til at rengøre gulvet korrekt, så du undgår pletter og plamager, som ødelægger det stilrene look.

Korrekt gulvbehandling af trægulve
Vores eksperter kan altid finde den helt rigtige behandling til alle typer plankegulve, men anbefaler oftest følgende behandlinger:

  • Oliebehandling med hårdvoks – natur
  • Oliebehandling med hårdvoks – hvid
  • Lakering i hvid matlak (ved gulve af ask)

Vi tilbyder at levere en lang række af vores gulve færdigbehandlet, så du ikke behøver at foretage efterbehandling af gulvet når det er lagt.

Kvalitetsolier fra OSMO
Vi benytter hovedsageligt produkter fra OSMO, som udvælges til netop dine gulve. Intet er tilfældigt når vi vælger produkter til behandling af gulve, da olien skal bevare den ønskede farve i gulvet eller bidrage til at opnå den helt rigtige nuance, som passer ind i dit hjem.

For bedre at guide dig gennem montering samt pleje og vedligeholdelse af dit nye gulv har vi skrevet en vejledning.

Du kan downloade den i PDF format her >>

Vi leverer en række specialiserede gulve og
services til vores kunder

Plankegulve til dig, som forlanger markedets bedste produkt.

Planke­gulv

Trægulv

Gulvbe­handlinger

Et udpluk af vores arbejde

Tilbud på gennemført trægulv

Ring til os på 63 93 00 28 eller læs mere om OSMOs produkter her: https://www.osmo.de/en/

Vi modtager også gerne henvendelser på info@broadwaygulv.dk. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.