Landets bredeste gulvplanker

Intet kan løfte en bolig, som at få nye, gennemarbejdede plankegulve. Gulvene er typisk noget af det første man ser, når man træder ind i et hjem. Når gulvene er slidte og grimme, får det hele rummet til at se trist ud.

Vi overrasker altid vores kunder positivt med vores færdigbehandlede gulve. Det gør vi blandt andet ved at benytte gulvplanker og træsorter af højeste kvalitet fra egen produktion. Med de dygtigste håndværkere, skaber vi fejlfrie plankegulve med lange, brede planker af forskellige håndplukkede træsorter. Vi går langt for at gøre dine gulvdrømme til virkelighed.

Vi leverer bl.a. plankegulve af følgende træsorter

  • Ask
  • Eg
  • Røget eg
  • Skrabet eg
  • Valnød
  • Herregårdsplank

Som erfaren importør og eksportør af store mængder træ, kan Broadway Plankegulv skaffe lige den træsort du drømmer om.

Få de smukkeste plankegulve

Vi har stor passion for træ- og plankegulve. Derfor arbejder vi helt uden kompromiser og tilfældigheder. Alle vores arbejdsprocesser er nøje udvalgt og udviklet over en lang årrække. Med stor respekt for vores materialer og kærlighed til natur, kan vi altid levere et gennemført resultat. Vi har erfaring med lejligheder og huse i alle størrelser og klarer også opgaver på over 1500 m2. Dette sætter enormt høje krav til både logistik og håndværk, som i sidste ende er medvirkende til at vi altid udvikler os. Forventningen er altid, at vores kunder har store krav til deres nye plankegulv. Ved at gøre vores bedste, sikrer vi at du får dine drømme opfyldt.

Vi leverer en række specialiserede gulve og services til vores kunder som fx.:

Trægulv til ethvert hjem

Smukke trægulve er noget helt særligt. De løfter boligens udtryk til et helt nyt niveau, og skaber rene linjer gennem stue, køkken og entre m.v. Det hele handler om at se mulighederne i rummenes layout og dernæst vælge det rigtige trægulv. Hos Broadway Plankegulv specialiserer vi os i eftertragtede plankegulve af de fineste europæiske træsorter. Gulvene oser af eksklusivitet og luksus fra ende til anden. Dette skyldes at vi håndplukker de fineste materialer og udelukkende benytter fagpersonale med respekt for godt håndværk. Vi kræser for de mindste detaljer og går aldrig på kompromis.

Byd naturen velkommen
Vores gulvplanker produceres på bestilling. Gennem denne proces arbejder vi hele tiden med stor respekt for de råvarerne. Hos Broadway Gulve får du ikke bare trægulve i boligen, men lukker samtidig naturen helt ind i boligen. Hver træsort har sit eget unikke udtryk, som komplimenterer alt fra traditionel til moderne nordisk indretning af hjemmet. Det handler dog ikke udelukkende om at vælge træsort. Det er også vigtigt at give dit trægulv den nødvendige efterbehandling, så træet bevares bedst muligt.

Når trægulvet lægges kan det også være nødvendigt at tage hensyn til gulvvarme eller andre forhold i boligen. Vi leverer dit plankegulv, og rådgiver dig gerne, i samarbejde med din håndværker eller gulvmand.

Vi leverer en række specialiserede gulve og
services til vores kunder

Plankegulve til dig, som forlanger markedets bedste produkt.

Planke­gulv

Trægulv

Gulvbe­handlinger

Et udpluk af vores arbejde

Få et tilbud på dit drømmegulv

Du kan stole på kvaliteten af vores arbejde, da vi er i fuld kontrol over projektet fra A til Z. Vi tager dig med i processen og lytter til dine ønsker og behov. Succeskriteriet er at du forelsker dig i dine nye plankegulve, og ikke kan sætte en finger på håndværket. Med de rette behandlinger sikrer vi, at gulvet kan holde længe på trods af slid fra stole og andre møbler.

Vi besigtiger gerne dit nuværende gulv for at kunne komme med et nøje udregnet tilbud på et smukt, nyt plankegulv. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Ring til os på 63 93 00 28 eller udfyld vores kontaktformular her på siden.