Egetræs planke­gulve

Trægulve Odense

Få et lækkert og unikt egetræsgulv
– Nye gulve med plankegulv i eg

Egetræsgulve ligger øverst på manges ønskeliste, da dets klassiske og elegante udtryk passer ind i stort set alle indretningsstile. Træsorten eg har været anvendt til gulve i århundreder på grund af dets hårdhed og slidstyrke.

Hos Broadway på Fyn får du gulve i højeste kvalitet og branchens bedste rådgivning. Så er du klædt godt på til at vælge dit nye egetræsgulv.

Uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde, kan du besøge vores:

Her kan du opleve, se og mærke kvaliteten af vores plankegulv i eg. Det er også muligt at få en gratis vareprøve med hjem.

Trægulve Odense

Vil du ringes op?

Lækre egetræsgulve produceret af gulvbrædder i eg i fineste kvalitet

Rammen om et smukt rum er sjældent komplet uden et lækkert trægulv. Det gælder lige meget, om du skal have nyt gulv i en villa, en lejlighed eller i eksempelvis kontorlokaler eller butikslokaler.

Med et egetræsgulv får du et gulv, der har sin helt egen karakteristiske struktur. Den attraktive struktur består af mørke og markante åretegninger, hvilket giver en flot og naturlig variation.

Alle træsorter, vi bruger til vores trægulve, vælges altid ud efter vores egne høje standarder til kvalitet. Vores flotte og unikke gulvplanker i eg produceres af europæiske egetræer. En del af egetræet kommer blandt andet fra de danske skove.

Gulve Odense

Dit personlige trægulv i eg – Få et egetræsplankegulv i højeste standard efter dine mål

Du finder altid mange forskellige brede plankegulve i vores sortiment. Men hvis du har specielle ønsker til plankernes bredde, længde eller har brug for gennemgående træplanker, specialfremstiller vi dem for dig.

Hos os får du ikke massive egetræsgulve. Men til gengæld er alle vores trægulve lavet med et 6 millimeter tykt slidlag, hvilket styrker gulvets levetid. Vi sikrer ydermere, at dit egetræsgulv altid er i højeste standard.

Gulve Odense

Skal dine gulvbrædder i eg være et lyst egetræsgulv? Så er et hvidolieret eg gulv et oplagt valg

Et egetræsgulv kan være behandlet på forskellige måder. Har du brug for et lyst egetræsgulv eller et hvidolieret egetræsgulv, har vi altid tre varianter liggende på lager:

  • Hvid olie
  • Natur olie
  • Natur olie to gange

Den varme og gyldne farve, som et egetræsgulv har, gør det til manges favorittræsort. Ønsker du ikke dets naturlige nuance, men stadig gerne vil have glæden af et robust og slidstærkt gulv, kan du designe dit nye gulv med andre farver.

Har du et specielt ønske om en helt anden farve, har vi en stor farveskala, som du kan kigge nærmere på i vores showrooms.

 

Æstetiske ask gulve – vores ask plankegulve er også et populært valg

Broadway Plankegulv er leveringsdygtige i trægulve i mange forskellige træsorter. Har du brug for et æstetisk ask plankegulv eller et gulv i valnød? Vi skræddersyr gerne en løsning på dit nye trægulv. Alle vores træplanker er altid i den ypperste kvalitet, uanset hvilken træsort du vælger.

Vil du høre mere?

Professionel rådgivning om dit nye egetræsgulv – kontakt os for mere information om plankegulv i eg

Vi har mange års erfaring med trægulve i flere forskellige træsorter. Skal du have nye gulve? Skal det være vores egetræsplankegulv eller et af vores andre trægulve?

Du er altid velkommen til at besøge vores showroom med trægulve for at få den bedste rådgivning og sparring i forhold til dit valg.

Har du spørgsmål til vores trægulve, kan du alternativt ringe til os på tlf. 63 93 00 28, bruge vores chat, eller sende os en mail på vores kontaktformular her på siden.

Vi har kunder til trægulve fra hele Danmark.