HVEM ER VI?

Broadway Plankegulv ApS er en professionel og seriøs partner på gulvmarkedet, hvor vi ønsker at udnytte vores mangeårige erfaring og ekspertise inden for træ til at tilbyde et plankegulvsprogram ud over det sædvanlige.

Broadway Plankegulv ApS er en selvstændig virksomhed, som deler administration og hovedkontor med Euro Timber A/S, der beskæftiger sig med international handel af træ og med salg af forarbejdede kvalitetsprodukter i træ. Virksomhedens administrerende direktør Peter Jacobsen har en baggrund som skov- og trætekniker med mere end 30 års erfaring fra skovdrift, savværker og møbelfabrikker.

Showroom og faste udstillinger

I vores showrooms har du mulighed for at se et bredt udvalg af vores flotte gulve vist i store flader, der gør det let for dig at træffe den helt rigtige beslutning angående valg af gulv.

Du finder os på

SHOWROOM BROADWAY PLANKEGULV
Middelfartvej 435,
5491 Blommenslyst

Vi har åbent på hverdage efter aftale (ring 23 48 60 25 el. 63 93 00 28), vi er ikke længere væk end 10 minutter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Du har også mulighed for at besøge vores udstilling i København

BROADWAY PLANKEGULV UDSTILLING SØBORG

Rosenkæret 182860 SøborgPå 1. sal Københavns Listefabrik
Åbningstider:Mandag – fredag: 7.00 – 17.00

Lørdag: 9.00 – 13.00

Vil du høre mere?

INDHENT ET ATTRAKTIVT TILBUD

Vi er sikre på at I vil være tilfredse med os, som jeres gulvpartner. Når gulvet er lagt, anbefaler vi efterbehandlinger med branchens bedste olie-produkter, som styrker gulvet og giver det, den helt rigtige nuance. På den måde får I et smukt gulv, som kan holde længe, selv på en travl arbejdsplads.
Hos Broadway Plankegulv udarbejder vi gerne et tilbud alt inklusive efter at have besigtiget jeres lokaler. I bliver en naturlig del af beslutningsprocessen og kan også være med løbende fra start til projektet er slut. Kontakt Broadway Plankegulv på 63 93 00 28 for at komme et skridt nærmere jeres nye trægulv. Vi kan også ringe jer op hvis I udfylder kontaktformularen her på siden, eller sender en mail til info@broadwaygulv.dk.