Showroom i Søborg

Gulvsalg til kunder fra København og hele Sjælland – stort udvalg af plankegulve og trægulve i vores showroom

Hvis du ønsker at opdage skønheden ved trægulve i din bolig, kan Broadway Plankegulv hjælpe. Takket være vores mangeårige erfaring er vi eksperter i træ, trægulve og plankegulve og er stolte af vores sortiment, som alt sammen er i højeste kvalitet.

Uanset om du er på udkig efter en måde at opdatere dit hjem på, eller om du ønsker at bringe ekstra karakter og tekstur til din virksomhed, tilbyder vi en række af smukke trægulve, der kan omdanne ethvert rum.

Vi har stor erfaring med både lejligheder, huse og større opgaver på over 1500 m2. Hos os er ingen opgave er for stor eller for lille, hvis du ønsker eksklusive plankegulve.

Vil du ringes op?

Se vores eksklusive trægulve og brede plankegulve i vores showroom

Når du indretter en bolig og ønsker funktioner, der kan gøre dine rum unikke, er eksklusive trægulve og brede gulvbrædder et godt sted at starte. Plankegulve i højeste kvalitet er et fantastisk designelement, der kan ændre et rum markant og bringe en følelse af luksus og elegance til enhver bolig.

Broadway Plankegulv tilbyder eksklusive plankegulve i den bedste kvalitet. Vi leverer ikke massive trægulve, men til gengæld har vores gulve et tykt slidlag på hele 6 millimeter. Derudover er plankerne olieret med hårdvoks olie fra OSMO. Køb eventuelt et ubehandlet gulv, og sæt jeres eget præg på gulvets endelige glød.
I showroomet nær København har du mulighed for at se vores flotte gulve. På den måde kan du nemmere træffe den rette beslutning i forhold til, hvilket gulv der skal lægges i din bolig.

Skræddersyet nyt gulv til kunder fra København og hele Sjælland – køb vore gulve i Søborg i højeste kvalitet

For os er det vigtigste at levere færdigbehandlede gulve lavet af træsorter og gulvplanker i den bedste kvalitet fra vores egen produktion. Derfor skaber vi fejlfrie og smukke trægulve og leverer skræddersyede plankegulve af forskelligartede træsorter til både private og erhverv.

Intet kan give din bolig eller din virksomhed helt nyt liv som et kvalitetstrægulv. I en virksomhed kan trægulve for eksempel lægges i både receptioner, mødelokaler og i kontorer. Med vores gulve kan du være sikker på, at din virksomhed vil fremstå professionel og præsentabel fra første øjekast.

Hos Broadway Plankegulv har vi stor erfaring med både boliger og virksomheder af alle typer og størrelser. Vi rådgiver og vejleder gerne om valg af gulv. Det sikrer, at du altid ender med det helt rigtige produkt ud fra dine ønsker og behov.

Inviter naturen ind i dit hjem med egetræsgulve eller ask gulve

Alene skønheden i et trægulv med brede planker er helt unik. Takket være alle deres naturlige detaljer giver et plankegulv dig et helt fantastisk gulv, som tilføjer en følelse af autenticitet til ethvert hjem.

Plankegulve kan fremstilles i en lang række af forskellige træsorter. De mest populære gulve i dag er ask gulve og egetræsgulve. Men det er ligeledes muligt at få trægulve i andre træsorter som for eksempel valnød og herregårdsplank.

Både ask og eg er klassiske trægulve, der er et populært valg i mange danske boliger. Ask er en stærk træsort med en lys farve samt varm og brunlig kernefarve og struktur, der gør sig godt i lyse rum. Eg er ligeledes en slidstærk træsort, der har sin helt egen struktur med mørke og markante åretegninger.

Ønsker du et nyt trægulv i København eller et andet sted på Sjælland? Så er du altid velkommen til at kigge forbi gulvfirmaet i Søborg og se vores showroom.

Vil du høre mere?

Kontakt dit lokale gulvfirma nær København og få smukke trægulve

Er du på udkig efter eksklusive trægulve, er du velkommen til at besøge gulvfirmaet i Søborg, hvor showroomet har åbent fra mandag til lørdag. Her kan du set et stort udvalg af plankegulve.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig. Desuden kan du kontakte os på vores på tlf. 63 93 00 28, via chatten eller sende en mail på vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning.

Vi har kunder fra Søborg, København, Hellerup, Rungsted, Gilleleje, Hornbæk og resten af Sjælland.