Salg til erhverv

 

Professionel service til fornuftige priser
Med mange års erfaring i træbranchen kan Broadway Plankegulv tilbyde en bred vifte af unikke plankegulve. Vi leverer selv træet direkte til vores producent, og vores lokale mand i produktionen har altid hånd i hanke med hele processen – derfor kan vi garantere en optimal kvalitet.

Altid et bredt sortiment på lager
Da vi selv eksporterer kævlerne til vores producent, har vi altid styr på vores lagerbeholdning og kan fra ”dag til dag” levere et bredt udvalg af plankegulve i netop de sorter, dine kunder efterspørger.

Efterspørgsel og levering
Fra vores opvarmede lager her i Danmark kan vi altid levere til den aftalte termin. Ved større entrepriser tilbyder vi selvfølgelig en successiv levering, efterhånden som arbejdet skrider frem.

Alle parter skal være tilfredse med en handel
Da vi selv i vid udstrækning står for produktionen, er det også os, der fastsætter prisniveauet, og det kommer selvfølgelig dig til gode. Vi skal være konkurrencedygtige, og det skal du også over for dine kunder. Derfor opnår du altid attraktive indkøbspriser hos os.

Sikre leverancer og høj kvalitet
En ensartet leverance med kontinuerlig kvalitetskontrol er alfa og omega i vores firmapolitik. Dette sikrer dig mod reklamationer og skuffede kunder. Men ingen regel uden undtagelser, så skulle uheldet være ude en dag, vil vi tage din henvendelse yderst seriøst, for vi lever jo trods alt af tilfredse kunder.

Kontakt os online eller på telefonen
Ønsker du et personligt præsentationsmøde omkring vores produkter, så ring for at aftale en tid – vi er aldrig længere væk end afstanden til din telefon!

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Instagram