Skræddersyede erhvervsløsninger

Vores gulve er det ypperste når jeres virksomhed skal fremstå præsentabel og jeres profil skal afspejle kvaliteten af jeres arbejde. Vi leverer derfor plankegulve til erhverv, uanset jeres behov. Vi har erfaring med virksomheder af alle typer og størrelser, som ønsker lange brede planker, eller mønster-trægulv som fx sildebensparket. I kan altid være helt sikre på at få kompromisløst plankegulv med hensyntagen til ethvert aspekt. Trægulv med lange, brede planker er særligt populært i receptioner og på kontorer, men egner sig til lokaler med adskillige formål. Vi rådgiver ud fra jeres brugsmønster og krav, så I tager de helt rigtige beslutninger med hensyn til jeres nye gulv.

Jeres foretrukne grossist

Med mange års erfaring i træbranchen kan Broadway Plankegulv tilbyde en bred vifte af unikke plankegulve. Vi leverer selv træet direkte til vores producent, og vores lokale mand i produktionen har altid hånd i hanke med hele processen – derfor kan vi garantere en optimal kvalitet. Da vi selv eksporterer kævlerne til vores producent, har vi altid styr på vores lagerbeholdning og kan fra ”dag til dag” levere et bredt udvalg af plankegulve i netop de sorter, dine kunder efterspørger. Fra vores opvarmede lager her i Danmark kan vi altid levere til den aftalte termin. Ved større entrepriser tilbyder vi selvfølgelig en successiv levering, efterhånden som arbejdet skrider frem. Da vi selv i vid udstrækning står for produktionen, er det også os, der fastsætter prisniveauet, og det kommer selvfølgelig dig til gode. Vi skal være konkurrencedygtige, og det skal du også over for dine kunder. Derfor opnår du altid attraktive indkøbspriser hos os.

En ensartet leverance med kontinuerlig kvalitetskontrol er alfa og omega i vores firmapolitik. Dette sikrer dig mod reklamationer og skuffede kunder. Men ingen regel uden undtagelser, så skulle uheldet være ude en dag, vil vi tage din henvendelse yderst seriøst, for vi lever jo trods alt af tilfredse kunder.

Plankegulve med stolte traditioner

Broadway Plankegulv udspringer af Euro Timber A/S som beskæftiger sig med international handel med træ og forarbejdede trævarer. Vi har over 30 års erfaring som møbelfabrik og har haft skovdrift og savværker mindst lige så længe. Der er ingen tilfældigheder når vi håndplukker jeres råvarer og får dem bearbejdet til dit hjem. Alt udføres perfekt, ned til mindste detalje, også når gulvet lægges af vores erfarne gulvmænd.

VI LEVERER SKRÆDDERSYEDE PLANKEGULVE TIL PRIVATE OG ERHVERV

Plankegulve til dig, som forlanger markedets bedste produkt.

Planke­gulv

Trægulv

Gulvbe­handlinger

Et udpluk af vores arbejde

Indhent et attraktivt tilbud

Vi er sikre på at I vil være tilfredse med os, som jeres gulvpartner. Når gulvet er lagt, anbefaler vi efterbehandlinger med branchens bedste olie-produkter, som styrker gulvet og giver det, den helt rigtige nuance. På den måde får I et smukt gulv, som kan holde længe, selv på en travl arbejdsplads.

Hos Broadway Plankegulv udarbejder vi gerne et tilbud alt inklusive efter at have besigtiget jeres lokaler. I bliver en naturlig del af beslutningsprocessen og kan også være med løbende fra start til projektet er slut. Kontakt Broadway Plankegulv på 63 93 00 28 for at komme et skridt nærmere jeres nye trægulv. Vi kan også ringe jer op hvis I udfylder kontaktformularen her på siden, eller sender en mail til info@broadwaygulv.dk.