Referencer

Snedker Kenneth Asmus Tarding har ikke blot lagt Broadway Plankegulve i hele sin nyrenoverede lejlighed på Vesterbro i København – han har også brugt plankerne til at konstruere unikke møbler og opbevaringsløsninger.
Med en kreativ tilgang og en unik forståelse for egetræets særegne karakter og potentiale har han skabt en rød tråd gennem familiens bolig. Når han skræddersyr møbler og innovative indretningsløsninger for sine kunder, er det ligeledes altid med det gode håndværk og de bedste materialer som udgangspunkt.

  Kenneth Asmus Tarding

Snedkermester , ASMUS – SNEDKER & DESIGN

Jeg har valgt et Broadway plankegulv hjemme hos mig selv, siger tømrermester Hans Kurt Pedersen.

De tykke planker er nemme at lægge, og man kan enten sømme, skrue fordækt eller lime dem. De skal dog altid limes i stødene. Vi har lagt vores med synlige skruer og mahognipropper. Det er blevet et meget flot gulv, lyder det fra tømrer-mesteren, der nu har 70 kvm Broadway plankegulv i eget hjem.
Det er kvalitet med en høj finish. Som professionel håndværker var det en god oplevelse at arbejde med Broadway plankegulv, og jeg kan kun anbefale det Hans Kurt Pedersen

Tømrermester , Morud Tømrer og Snedkerforretning

Lene Lykke Jespersen er indretningskonsulent med firmaet Bo Lidt Bedre

 

Lene har her sendt os smukke billeder af vores Eg Natur. som hun har brugt i et af hendes mange projekter. Når der skal brede luksus planker af dansk træ til, er vi så heldige at levere til mange af Lenes kunder. Tusind tak for tilliden.

 

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Instagram